Close

Join the Club

We bieden verschillende mogelijkheden aan en samen bespreken we wat het beste bij jouw bungalow past. Wij drinken heel graag een koffietje met je om de mogelijkheden te bespreken. Bellen of mailen mag natuurlijk ook'

We nemen contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Stijlvol op vakantie

Boutique Bungalows

Ontdek de unieke Boutique Bungalows, de parels van Nederland

Echt even weg omringd door natuur, een oase van rust en verwennerij. Trek je even terug en ontspan in de sauna of waag je aan het Hot-tub ritueel. Een unieke plek om samen met vrienden, familie en geliefden een plezierige tijd door te brengen waar rust, wellness en tijd delen met elkaar centraal staat.  

''Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!''

Onze Bungalow's

Optimaal genieten, elk moment van jouw vakantie

Wellness arrangement

Om je dagen compleet te maken, is het natuurlijk fantastisch om gebruik te maken van het wellness arrangement. Relax in de Finse sauna en dompel je onder in de warm gestookte hot-tub.

Laat je zorgen thuis achter en geniet van de magische sfeer in een van onze bungalows. Ervaar het gevoel van schoonheid van onze parels. Kom terug met de mooiste herinneringen.

Join the Club

Ben jij ook zo trots op jouw accommodatie en zie jij jouw bungalow ook wel als een Boutique Bungalow? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn op zoek naar mooie vakantiebungalows in Nederland om aan onze community toe te voegen.

‘’Klein geluk’’ Een borrelhapje bij de haard, een wandeling in het bos, omringd door sfeer, brainstormen met vrienden, met elkaar koken, wakker worden door de fluitende vogels, Netflixen op de bank en eekhoorntjes spotten.

Rianne

november 2022

Heerlijke verblijf gehad. Precies zoals op de foto’s. Ik raad het al m’n vrienden aan!

Laura

December 2023

Wat een heerlijke plek om te verblijven. Deze accommodatie stond al een poos op onze wishlist en het was het wachten waard. We hebben heerlijk genoten van de hottub, de sauna, de stilte en de mega bank. We raden het zeker aan en hopelijk komen we nog eens terug.

Bas

December 2023